Få min apotekinformatikk og dens tverrfunksjonelle rolle i … Å jobbe

Få min apotekinformatikk og dens tverrfunksjonelle rolle i … Å jobbe

Mange regionale, statlige og føderale byråer har faktisk begynt å anerkjenne behovet for farmasøyters innspill. På føderalt nivå brukes farmasøyter i slike enheter som Agency for Health Care Research and Quality (ARHQ), Centers for Medicare & Medicaid Solutions (CMS), Food and Drug Administration (FDA), Department of Veterans Affairs (VA), U.S.

Selv om de har stillinger i disse nøkkelselskapene, eksisterer det fremdeles en mangel på farmasøyter som jobber på disse stedene. Kravet om å øke farmasøytenes deltakelse i reguleringsselskaper sammen med andre interessenter i folkehelsen er viktig. Farmasøyter kan ta en mer proaktiv rolle i å påvirke lovgivning og politikk gjennom advokatvirksomhet i statlige og regionale helsestyrer, deres statlige styrer for medisinbutikk og landsdekkende foreninger.

Dette er spesielt passende i stedet for modifikasjoner i Medicare -programmet for å bestå av reseptbelagte medisiner under del D. 48 Selv om farmasøyter generelt er anerkjent og kompensert for å dispensere medisiner under denne strategien, blir ikke folkehelseaktiviteter og forebyggende tjenester utført av farmasøyter refundert. Anerkjennelse av farmasøyter som Medicare -leverandører er avgjørende.

Spenning om hvilke roller spiller farmasøyter i folkehelsen?

49 Livsstilendringer er avgjørende for å fremkalle unngåelse. Farmasøytens funksjon for å fremme livsstilendringer er ikke anerkjent, og derfor mangler beskyttelse for unngåelsesaktiviteter, noe som stilles et område med alvorlig sak for både apotek og folkehelseeksperter. Det er veldig viktig at lokale, statlige og føderale selskaper erkjenner farmasøytens rolle i å bidra til allmennhetens helse, og burde bestemme systemer for å bestå av farmasøyters deltakelse.

Populære faktorer å vurdere av farmasøytens rolle i helsevesenet består av: sirkulasjon av medisiner og produkter, og gir medikamentrelatert informasjon og vurdering for å imøtekomme behovene til klienter og helsegruppemedlemmer. Det bør være mer anstrengelser for å bruke rikdommen med narkotikakunnskap som farmasøyten gir fullt ut.

Farmasøyter kan forhindre medisinske feil av begge: 1) øke klienthelseferdighet50,51 og 2) å tjene som en metodisk sjekk og balanse. 49,52,53 Instituttene til medisinerens bok med tittelen “To Err er Human” rapportert “siden av det enorme området og intrikatet til medisiner som nå er tilgjengelige, er det vanskelig for sykepleiere eller leger å https://norge-ed.com/kjope-tadalista/ holde seg oppdatert med all den informasjonen som trengs for Sikker medisinering.

Lite kjente fakta om Covid-19 viser at farmasøyter har større rolle å spille i ….

49 Tillegg av farmasøytiske tjenester i undersystemet for vitenskapelige tjenester tillater full interaksjon og bruk av hans/hennes ferdigheter. På denne måten kan farmasøyter bidra til systemets styringsfunksjon ved å gi viktige detaljer (e. g., antall og utgifter av resepter gitt), og oppfylle systemets behov ved å tilby helseomsorg og tjenester.

Et annet sentralt forsikringsområde er tilgang til helsetjenester og ressurser. Farmasøytiske stoffer er blant de mest brukte gjenopprettende teknikkene. Det eksisterer et krav om å tilby terapi til pasienter for å bidra til å øke samsvar med terapeutiske regimer basert på empiriske, oppdaterte detaljer for å sikre at medisiner tas riktig.

e. høyt blodtrykk og diabetes) og overførbar sykdom (HIV og tuberkulose) 55 trenger langvarige medisineringsbehandlingsrutiner, farmasøyter er essensielle. Disse behovene, kombinert med behovet for hovedpleiespesialister i undervurderte områder, indikerer høyere bruk av farmasøyten. En farmasøyt bidrar for tiden til pasientbehandling gjennom helsetjenester, huspleie, langvarig pleie, farmasi eller andre elementer i organiserte helsevesen.

5-minutters regelen for farmasøytens rolle i helsesystemer

Mye som funksjonen til sykepleierspesialisten og legeassistenten, har farmasøytenes funksjon faktisk utvidet seg til å tillate den foreløpige forskrivningen av medisiner i samarbeid med en lege innen noen jurisdiksjoner. Denne funksjonen vil være viktig i områder der det kan være mangel på leger eller andre kvalifiserte helsepersonell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =